Avonturen
De Grote Piramide van Gizeh, Machu Picchu, Stonehenge, etc, zijn allen gebouwd met kennis en technieken die we als verloren beschouwen. Maar wat als deze kennis helemaal niet verdwenen is en dat we de weg er naar toe slechts (tijdelijk) kwijt zijn geraakt. Dat het slechts een kwestie is van deze weg terug te vinden.

Het realiseren dat deze weg bestaat, en uiteindelijk zijn het er vele, is geweldig opwindend, maar valt in het niet bij het betreden van de grotere realiteit waar deze wegen naartoe leiden.

Bewandel samen met Bert Janssen één van de vele wegen. Ik beloof je dat het een onvergetelijke reis wordt, waarbij je niet alleen heel veel ziet, maar ook heel veel leert. Een belevenis die je nooit meer zult vergeten, en die je leven blijvend zal veranderen.

Magische Avonturen Reizen
De overleveringen en mysteries die krachtplaatsen omgeven, hebben de mensheid al van het begin der tijden geïntrigeerd. Laat je meevoeren op een reis die je niet alleen naar deze plekken brengt, maar ook het nodige in je zal losmaken. Je zult veel beleven, veel leren, maar ook heel veel lachen. De glimlach van het aha-moment en de uitbundige lach van plezier. De inspiratie, inzichten, verwondering en verbijstering die de magische en mythische krachtplekken tijdens deze expedities oproepen, zullen zich diep in je ziel nestelen. Je leven zal nadien nooit meer hetzelfde zijn.
Remote viewing, shamanic seeing en tracking vormen een subtiel, maar integraal deel van deze reizen.

.
Magische Avonturen Reis door Engeland 2018

Lezingen, conferenties, events
Bert Janssen heeft over de hele wereld voor duizenden mensen opgetreden. Zijn manier van presenteren en het explosieve karakter van zijn materiaal galmt telkenmale nog dagen en weken na. Het echoot door alle lagen van je zijn. Het overvalt je op stille momenten en laat je 's morgens wakker worden met frisse, nieuwe en volslagen ondenkbare geachte ideeën. Bert keert zijn toehoorders binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zal een ieder zich niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.
Dit heeft Dennis Andres erover te zeggen.
 
Meer over de inhoud ....

Klik hier voor een foto van Bert Janssen in actie tijdens de OVNI Mundial Conferentie in Mexico-city in maart 2010.
Meer dan 2000 toehoorders, 3 schermen en live-gestreamd over de hele wereld.
Hoe Bert Janssen te boeken ....

Workshops, gatherings
Grote visionairs vertrouwen blindelings op hun innerlijk weten en laten zich niet (af)leiden door angst, onzekerheid of twijfel. Niemand kan hen afhouden van het realiseren van hun dromen.
De kunst je eigen potentie te herkennen is de eerste stap op de weg die uitdagingen omzet in kansen en moeilijkheden omzet in mogelijkheden. In mijn 'hands on' workshops, leer je niet alleen jezelf ontdekken, maar tevens hoe de wegen te betreden die naar inzicht en wijsheid leiden.
Mindfulness. Handelen op gevoel. Intuïtie en hyperintuïtie.
Remote Viewing, Shamanic seeing, tracking en MetaTracking vormen een subtiel, maar integraal deel van deze workshops en gatherings.
Meer informatie...
terug naar boven ....