neem contact op met Bert Janssen

Email: info@bertjanssen.nl
Bert Janssen op Facebook: http://www.facebook.com/bertjanssen

Hoe kun je Bert Janssen boeken ....

Wie is Bert Janssen.
Bert Janssen is bekroond auteur, avonturier, ontdekkingsreiziger en flamboyant verhalenverteller. Na een studie wiskunde is Bert Janssen tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep. Een ingrijpende gebeurtenis doet Bert Janssen een andere weg inslaan. Hij gaat boeken schrijven en maakt een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben. Bert Janssen reist de wereld over, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper intutie. De structuren van zijn vroegere trainingen en opleidingen, de spirituele onderlaag van zijn boeken en films, de vele sjamanistische ervaringen en de out-of-the-box aspecten van remote viewing en hyper intutie (VastVisions.nl), vormen uiteindelijk samen het fundament van wat Bert Janssen nu is:

En van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend trainers-entertainers van deze tijd. In wervelende en sprankelende performances gevuld met drama en dreunend dynamiet - maakt hij zijn publiek deelgenoot van verbazingwekkende zaken en messcherpe, to-the-point analyses. Voeg daarbij een niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor en het zal duidelijk zijn waarom zijn optredens lang nagalmen.

Bert Janssen is regelmatig op de radio te horen. Zoals Coast to Coast met gastheer George Noorey, Unknown Country met gastheer Whitley Strieber, VoiceAmerica met gastheer Randall Libero, Virato Live!, Alan Steinfeld, Argusoog Radio, Healing Sound Radio, Co-Creator Radio Network, en vele meer.  Daarnaast heeft Bert zij opwachting in verscheidene Tv-programma's gemaakt, en trad hij op in vele documentaires.

Bert Janssen - Louvre, Paris
Bert Janssen bij het Louvre in Parijs

terug naar boven ....